Camino De la Vida

Knoop (gold)

27 August 2019

In april besloot ik eerder plots mijn job in het onderwijs na 15 jaar definitief te verlaten. Einde mei vloog ik naar Zuid-Frankrijk om na een weekje bezinnend surfen te voet op weg te gaan naar Compostella. Een bewuste tijd van afstand, van reflectie, van onderweg zijn met mijn Zelf.

Deze Camino, deze pelgrimstocht bracht me dichter bij wie ik in essentie ben, het hielp me Thuiskomen binnenin en gaf me richtingaanwijzers voor het Nieuwe Leven dat volgt en zich ontvouwt.

In deze opname van mijn lezing neem ik je graag mee op deze Weg van het Leven. Ik deel mijn praktische ervaringen omtrent de Camino en reik je enkele verworven inzichten aan waarmee mijn verdere Levensweg zich ontvouwt.

Het geluid en het beeld waren niet optimaal bij opname. Wens je een live en duidelijke versie van deze lezing, of wens je een lezing over andere levensthema’s, mag je me altijd contacteren.

Scroll naar boven