Ik bouw mijn Leven blokje per blokje

Knoop (gold)

27 July 2017

Hier sta ik dan, met mijn kleine maar dappere autootje op de quickstopparking van de Legoland Holiday Village tussen alle grote mobilehomes. Ze mag trots zijn op zichzelf, mijn autootje. Duizenden kilometers legde ze af in het Noorse landschap onder invloed van de zware voet van mijn innerlijk kind.

Alles was net volzet toen het mijn beurt was aan de receptie na 12u onderweg zijn vanuit Noorwegen. Zelfs geen plaats meer om een tentje op te zetten. Niets kon mijn Innerlijk Kind echter tegenhouden om Legoland te bezoeken. Een camping op 20 minuten rijden zag ze niet zitten. Dan maar slapen in de auto, daarop waren we toch voorzien voor deze roadtrip.

Straks gaan alle gordijntjes toe, maar kan men bij mij allicht binnenzien :). Ik ben echter zo gelukkig als een kind. Ik ben thuis, in de auto, in een tent, in een bed, en (uit)eindelijk bij mijn-Zelf.

Scroll naar boven