Waarheid

Knoop (gold)

2 June 2019

Vandaag mocht ik op mijn eerste caminodag onderweg een 70-jarige verkoper ontmoeten van biologische producten. Hij bevroeg mij over mijn Zijn. Ik zag er mooi uit als een vrouw maar leek toch man te zijn. Ik Lichte toe dat ik beide ben en hormonen neem. Die waren volgens hem niet goed voor mij. Wat volgde was een diep gesprek over de maatschappij die niet goed was en waarom de mens in essentie bestond. Hij behoorde tot één of andere ‘gemeenschap’ (die echt wel lekkere biologische hapjes maakte :)). Hij zei dat ik ‘brainwashed’ was. Maar op de ene of andere manier werd zijn monoloog onze dialoog, beide geboeid door elkaars visie. Ik kreeg gratis drank aangeboden in het restaurant van zijn dochter in San Sebastian verder op.

Absolute waarheid bestaat niet. Ik ervaar waarheid als een als maar groeiende puzzel waaraan elke Ene Mens doorheen de geschiedenis een eigen puzzelstuk mag toevoegen. Als je jouw waarheid kan delen zonder de wens te overtuigen, word elke ontmoeting een verrijking voor elke partij ten dienste van groei in eenheid en onvoorwaardelijkheid onderweg naar het AL.

En zo mocht evengoed een eerste sluier over mijn Levensinvulling opgeLicht worden. Dit doe ik graag, hier word ik wakker van, mij laten (bege)leiden door het Leven tot op die plekken of bij die mensen waar ik in dat NU in verbinding mag delen wat Aanwezig is.

Scroll naar boven