Diepte

Knoop (gold)

28 June 2019

Elke mens heeft ooit buiten de grenzen van tijd om gekozen om in dit Leven Aanwezig te Zijn met een rijkdom aan unieke tijdloze bijdragen. Onze huidige maatschappelijke systemen ontleren ons deze vanZELFsprekende verbinding aan te gaan.

Stop, hou halt, sta stil, kijk om je heen en stap uit de ratrace, uit deze malle molen waar we onszelf in verliezen. Keer naar binnen en duik diep in je innerlijke oceaan om je eigen unieke schatten te ontdekken en deze te delen als bijdrage tot een betere droomwereld.

Ik mocht alvast tijdens de Surf Your Way Out-week van @mieke.lannoey visualiserend kennis maken met mijn innerlijke oceaandiepten die ik tijdens mijn Camino verder opzocht. Ik kijk vol verwachting uit naar het moment dat ik deze vanuit de diepte opgehaald met jullie kan delen.

Scroll naar boven