Op- en onder-weg

Knoop (gold)

5 July 2019

Vaak zie je enkel ultieme successen verschijnen, enkel letterlijke of figuurlijke bergtoppen die iemand voor ogen had en bereikt heeft, tegenwoordig al dan niet ‘getuned’ om nog succesvoller te lijken. Maar daarna volgt er allicht een nieuw dal of dieptepunt en evenzo opnieuw een andere bergtop.
Het leven stopt nooit, het is nooit afgelopen, het blijft jou lessen en uitnodigingen aanbieden. Altijd is er een nieuw doel dat door jou heen bereikt wenst te worden.

Iedereen heeft doelen, maar ook iedereen is onderweg met vallen en opstaan en iedereen heeft baat bij de gedeelde ervaringen van anderen. Altijd is er iemand die net geholpen wordt door de ervaring opgedaan uit jouw laatste struikeling, zoals jij zelf groeit en ondersteund wordt door wat iemand net voor jou opweg gedeeld heeft.

Deel niet enkel jouw gewenste aankomsten. Je echte successen liggen op- en onderweg er naar toe.

Scroll naar boven