Interview over “mijn verhaal”

Knoop (gold)

14 November 2021

Enkele jaren geleden was ik een paar dagen op bezoek bij een collega op vakantie in Barcelona, toen nog als Tom. Haar dochter Dorien telde al 10 jaar. Op een avond bezochten we samen het aquarium zodat deze collega met haar man samen uit eten konden. Zo maak je mooie spontane herinneringen.

Vorige week werd ik door Dorien samen met haar vriendin Lenne kort geïnterviewd voor een opdracht van het vak Nederlands.
“Neem een kwartier lang een interview af waarin je luistert naar een boeiend verhaal.”

Het kwartier werd net iets meer dan een halfuurtje, wat voor mij een hele prestatie is aangezien ik gemakkelijk uren zoniet dagen kan vullen eens ik begin te spreken. En ik was zelf zo tevreden van het spontane resultaat dat ik om toestemming vroeg het online te mogen delen. Bij deze dus …

Scroll naar boven