Spiegelbeeld

Knoop (gold)

6 June 2019

Alles en iedereen in het Leven is spiegel voor wat leeft in onszelf.
Van zodra je de spiegel dankbaar kan aanschouwen voor het getoonde spiegelbeeld en hiermee bewust opweg gaat in jouw binnenwereld, is er van daaruit groei mogelijk in jouw buitenwereld.
Het gaat niet om de spiegel die het beeld toont. De spiegel is geen veroorzaker van noch een oplossing voor wat getoond wordt, maar hooguit trigger voor jouw volgende groeitrede.

In mijn onderWeg Zijn word ik nu stevig gespiegeld in mijn lichamelijke grenzen door andere pelgrims. Ik kan gefrustreerd stampvoeten dat ik (nog) niet meekan op deze klimmende afstanden of dit tempo, dat ik delen anders dien af te leggen, maar daar gaan mijn open bleinen en verkrampte benen niet beter van worden. Ik mag diepe pijnstukken, letterlijk en figuurlijk, warm en Liefdevol leren aanvaarden en omhelzen om ze dan los te laten. Op die manier trilt het oude los zodat er ruimte komt voor het Nieuwe. Net daarvoor heb ik deze Weg aangevat. Het gaat niet om prestatie of kilometers, het gaat over de tijd die ik mijn Zelf cadeau doe om te aarden, te incarneren. Een stevige Weg naar binnen zodat het Nieuwe neergezet gaat worden.

Scroll naar boven