overAL

Knoop (gold)

9 July 2019

Vaak hebben we een verlangen op een andere plaats of ander moment te zijn. We leven in het verleden of in de toekomst en verliezen daarmee het NU, de enige plaats en het enige moment waarin we Leven kunnen proeven, kunnen ervaren, kunnen Zijn.

Vaak is er in het heden de verwachting dat we ons aanpassen aan de ander of aan een bepaalde situatie. We laten ons manipuleren tot de verwachting maar verliezen de verbinding met onze Zelf. En het is net onze authentieke Zelf die een boeiende verrijking kan en wenst te zijn voor het Aanwezige Leven.

Je moet nergens (anders) Zijn, verleden, heden of toekomst. Je mag kiezen om in elke NU jouw volmaakte Zelf zichtbaar neer te zetten en te delen. Dan ben jij eenvoudigweg overAL jouw Zelf, dan Ben JIJ.

Scroll naar boven