Groter dan jij denkt

Knoop (gold)

11 July 2019

Van zodra we in ons hoofd terecht komen om welke reden dan ook en van daaruit beslissingen nemen en ons leven vormgeven, is het resultaat beperkt tot wat dat hoofd geleerd heeft. Het kijkt naar ervaringen uit het verleden, begrensd tot wat al geweest is. Het ontwerpt verhalen die enkel herhaling zijn van het voorgaande. Dit is daarom niet fout of slecht, dat is evengoed interpretatie, maar er is zoveel verNieuwends buiten de grenzen van dat hoofd. Er is een Zelf in jouw Aanwezig verbonden met of zelfs deel van een onuitputtelijke onvoorwaardelijke oneindige Bron. Deze Zelf ontwerpt dromen die voorbij gaan aan de verbeeldingsmogelijkheden van je hoofd. Laat dat hoofd af en toe eens rusten en geef die Grote Zelf alle ruimte om jouw wildste Leven tot vervulling te manifesteren.

Scroll naar boven