Nieuwe Wateren, Nieuwe Horizonten

Knoop (gold)

20 June 2020

We bewegen ons opbouwend al een tijd collectief en individueel in Nieuwe energetische wateren, in nieuw levensterrein. Dit brengt niet alleen verandering mee in de zin dat het oude steeds meer wankelt in structuur en skelet, steeds meer fundament verliest. Het toont ons ook het mogelijke Nieuwe aan de horizon. Een vergezicht op wat mogelijk is wanneer we dat oude durven loslaten.

In dat oude, gekend als onze neergeschreven en overgeleverde mensengeschiedenis, zijn ontelbare zielen onderweg op zoek geweest naar wat het betekent om Mens te Zijn. Ze gaven ons sleutels die je onderweg kunnen helpen dit Mens-Zijn ook aangenaam en ultiem gelukkig te kunnen beleven. Duizenden jaren levenservaring vinden we terug in boeken, religies, stromingen, strekkingen en beschouwingen. Groeiende pogingen om onze mensheid initieel en al dan niet dwingend in gelukkige banen te leiden. Van daaruit liggen onze levenswegen bezaaid met een spectrum aan handleidingen en begeleiders op en tot goed geluk.

In deze nieuwe wateren voel ik dat vele goed bedoelde en voorheen dienstbare handleidingen steeds minder van toepassing zijn. Ze zijn ervaren in een oude werkelijkheid, eentje die we steeds meer achter ons laten. De wetten en bouwstenen van onze realiteit veranderen en bewegen mee met die nieuwe energie.

Voorheen poogden we eerder of voornamelijk rationeel een beeld te vormen van de werkelijkheid. We zochten onbewust manieren om deze met ons hoofd te bevatten en van hieruit te bemeesteren. We wisten niet beter. We konden niet beter.

In de huidige verNieuwende energie mogen we echter geheel gaan vertrouwen op onze eigen waarheid. We mogen onze eigen op maat gevormde Zielshandleiding volgen, degene die leeft en spreekt in ons Hart. We mogen het oude dat nog nagalmt in ons hoofd loslaten. We mogen door ons Zelf bij de hand geleid worden. Dat wat jou dient op jouw unieke ZielePad is reeds Aanwezig in jouw Zelf. Elke externe betekenisvolle handleiding of begeleiding is er Eentje die jou de Weg aanwijst naar binnen, naar jouw eigen Goddelijke kern en deze geheel respecteert vanuit een wederzijdse verbonden (h)erkenning van elkaars Goddelijke Oorsprong.

Scroll naar boven