Authenticiteit

Knoop (gold)

3 January 2023

Graag zou ik lezingen geven vanuit mijn eigen gender-ervarings-verhaal zodoende op dit polariserende thema de ‘woke’ en de ‘wakker’ in dialoog te laten gaan met elkaar.

Vanuit mijn Human Design weet ik echter dat ik enkel op uitnodiging kan initiëren en organiseren naargelang de behoeftes van anderen en daarin dan vooral die van de ‘tribe’ of community.

In die zin voel ik dus nog geen ruimte voor die lezingen. Als ik uitreik naar een ‘wakkere’ deur die mogelijk op een kier staat, blijft het daar vaak ook bij of gaat ze zelfs terug toe. Vanuit reeds robuust gevormde ideeën op dit thema wordt mijn authentieke Bronervaring al bij voorbaat weggezet als enkel een gevolg van woke-manipulatie. Dat terwijl ik zeer helder voel en Weet vanuit Bron net vooruit te lopen op de nakende transmutatie van de mensvorm, niet door manipulatie van buitenaf, wel door bewust Aanwezig Zijn van binnen-uit.

Het triggert nog pijn die ik bij mijzelf mag aankijken. Pijn van er-niet-te-mogen-zijn als dusdanig omdat mijn authenticiteit niet past in ‘het idee’ van die ‘wakkere andere’.

Ik ben nog zoekende hoe ik hiermee dien om te gaan. Graag zou ik vanuit groeiende ZelfLiefde spreken over hoe ik Mens-Zijn ervaar. Een beeld waarin die ‘wakkere andere’ naar mijn voelen alle ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Een beeld waarin zowel de ‘woke’ als de ‘wakkere’ bezorgdheden een helend antwoord krijgen. Een beeld waar die ‘wakkere andere’ echter onwetend bewust nog geen oren naar heeft omdat het net hun mensbeeld bevraagt naar levensruimte voor ‘die anderse’ authenticiteit.

Tijd heelt alle wonden, ook die van mij, en brengt raad, AL-Licht ook voor mij.
Ondertussen deel ik graag onderstaande woorden die vloeiden vanuit dit zoeken van mij.

Authenticiteit

als stromende levenservaring vanuit ZieleBron er niet mag zijn
wordt ze tastbaar als onderdrukte geprojecteerde pijn

de unieke levenservaring waartoe elke Ziel incarneert
krijgt dan ook enkel antwoord in een stilte die naar de eigen binnen-in keert

vul dus niet in, goed of fout, hoe de Ander authentiek naar het Leven luistert
vraag aan jouw Zelf of jij leeft wat je Ziel ten diepste influistert

2 gedachten over “Authenticiteit”

  1. Lieve Van Genechten

    Ik word zo gegrepen door het laatste stukje vers. “Vul dus niet in, goed of fout, ….” Ik voel de pijn. Is het mijn pijn of de jouwe? Of is het mezelf niet toestaan om altijd te zijn wie ik werkelijk ben, of sta ik daar niet genoeg bij stil? Het zet wel wat in gang.
    Heel mooi verwoord, ook nu weer.
    Voor mij voelt het dat jij er klaar voor bent om datgene te brengen waar je zo goed in bent. Jouw plaats is daar vooraan, achter de micro. Hopelijk laat jouw publiek niet te lang meer op zich wachten. Jij bent er klaar voor…nu zij nog.

  2. Ik kijk uit naar jouw lezingen. De wakkere en de Woke in communicatie of op zijn minst luisterend naar mekaar…en dan ook nog de “gewone” mens, wakker noch woke, maar vol oude oordelen en meningen, die al evenzeer “aangestuurd” werden en niet van binnenuit, vanuit de Bron. Zoveel Echtheid, zoveel Pure Liefde mag nog worden ontdekt en aangeboord

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven