Interview door Brahman Menor

Knoop (gold)

13 March 2023

In augustus 2022 volgde ik een Pranic Essence Retreat bij Brahman.Menor, toen in Zuid-Frankrijk. In mei van dat jaar had ik deelgenomen aan een kennismakingsdag om te voelen of leven op Prana (de levensbronenergie die in alles aanwezig is) iets voor mij zou zijn. En mijn buik zei helder ‘Ja’. Dus schreef ik mij in. Niet zozeer om het loskomen van voeding op zich. Wel om doorheen het ervaren dat we kunnen leven zonder fysieke voeding, te voelen in elke cel van mijn lichaam dat werkelijk alles mogelijk is. 

Zo-ook het transformeren of in uitlijning brengen van mijn lichaam met hoe ik mij voel, en dit zonder externe hulpmiddelen of ingrepen, geheel van binnenuit, vanuit een Hoger Aanwezig Bewust Zijn. Althans, dat is wat mijn buikgevoel mij al enige tijd influistert.

Ondertussen ben ik ruim een half jaar verder en ongeveer halfweg in de omschakeling van mijn lichaam, cel per cel, op Prana. Ik eet (en drink) per week gemiddeld twee tot vier dagen niet. En dit zonder zorgwekkend gewichtsverlies en met (via bioresonantiescan) aantoonbare exponentiële fysieke en emotionele heling als gevolg. 

Evenzeer begint de vorm van mijn lichaam te ‘verzachten’. Men ziet, zo word ik gespiegeld, niet gewoon een magere man. Men ziet een Mens, niet uitgesproken het ene of het andere, of ook wel gewoon Wie Ik Ben in dit Leven.

Luister en kijk bij interesse mee hoe in dit mooie gesprek tussen Brahman Menor en mijzelf verteld wordt wat deze transformatie mij al gebracht heeft aan rijkdom van Leven(servaring).

1 gedachte over “Interview door Brahman Menor”

  1. Ik heb met veel interesse geluisterd en ben geboeid door jouw verhaal. Het triggert me, sowieso, ook al voel ik dat dit pad (nog) het mijne niet kan zijn. Maar ik ben zo blij en dankbaar dat ik jou lezen en volgen mag. Bedankt!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven